Dana 27.10.2017. u Poduzetničkom centru Kaštela održana je terenska nastava za učenike koji pohađaju Program ekonomist u Srednjoj školi Ivana Lucića Trogir.

Terenska nastava se odvijala u dva turnusa po dvije grupe učenika uz nazočnost profesorice ekonomske grupe predmeta Ljubice Pavić-Kabić, a nastavu je izvodila voditeljica Poduzetničkog centra, Tanja Rodin.

Učenici su upoznati s radom Poduzetničkih potpornih institucija te EU fondovima. Kroz praktični primjer iz prakse upoznati su s procesom pripreme investicijskog projekta za apliciranje na natječaje EU fondova, kao i samom provedbom projekta u skladu s pravilima natječaja.

Učenici su upoznati s mogućnostima zapošljavanja po završetku srednjoškolskog obrazovanja, pokretanju vlastitog posla, ali i mogućnosti pohađanja stručne prakse tijekom studija u Poduzetničkom centru Kaštela.

Poduzetnički centar Kaštela će u svom daljnjem radu podržavati rad obrazovnih institucija u cilju promicanja poduzetništva i zapošljavanja, te financijske pismenosti različitih ciljanih skupina.

Poduzetnički centar Kaštela

 

Prezentacija_terenska nastava